Boerderij-camping

Onze boerderijcamping ligt aan een doodlopende weg bovenop een heuvel met vrij uitzicht rondom, te midden van rustige wandel en fietsroutes.

Bekijk hier de omgeving

Camping voorzieningen

Ons moderne sanitair bevind zich in het voorste gedeelte van de hoeve en bestaat uit 2 ruimtes ieder voorzien van een afwas gelegenheid, 2 toiletten, 2 wastafels, 1 ruime douche met regendouche en vrij gebruik van warm water. Er is een koelkast aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik, net zoals een centrifuge voor de handwas. Het gebruik van de wasmachine of droger is mogelijk op aanvraag.

RECEPTIE:

Onze receptie is geopend van Maandag tm Zaterdag van 09.00 tm 11.00 uur. Op Zondag is de receptie gesloten. Wij zorgen ervoor dat er, zowel s’middags als op Zondag,  bij aankomst altijd iemand aanwezig is. Als we aan het werk zijn op de boerderij, dan hangt er een briefje waar wij te vinden zijn. Bijzonderheden of aangepaste openingstijden vermelden wij op het informatiebord van het sanitair.

Gebruik van ( plattelands ) WIFI is gratis. 🙂

Wanneer kunt u bij ons Kamperen?

Wij zijn geopend van 15 maart  t/m 1 november en bieden u 15 sfeervolle plaatsen ( met of zonder stroom ) in een groene omgeving en een prachtig heuvellandschap om u heen. Wees van harte welkom!

Reserveren

Wij adviseren u vooraf even te bellen of te mailen voor een plekje. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen op onze boerderijcamping!

Mail ons!
Bel ons op 06-26962748